Mouz je upravo zadobio još jedan ogroman udarac, pošto nikako ne uspevaju da pronađu svoju formu od početka online sezone. Ekipa koja je na startu 2020. godine bila na 2. mestu svetske rang liste, trenutno se nalazi u veoma lošoj poziciji nakon što su već posle drugog dana eliminisani sa cs_summit 6 turnira, koji će biti ključan za plasman na naredni Major.

Prvog dana turnira, Karrigan i njegovi momci su bili favoriti u okršaju sa GODSENT-om. Ipak, ponovo su podbacili što ih je stavilo u veoma lošu poziciju. Morali su da savladaju Fnatic ukoliko bi želeli da ostanu na turniru.

Nažalost po njih, švedska ekipa je bila veoma razigrana za razliku od prethodnog meča sa G2-om. Prva mapa bio je Dust 2, gde je Mouz imao veliku prednost. Poveli su sa 12-6 i delovalo je kao da će uspeo da osvoje prvu mapu, ali tada kompletno staju. Do kraja meča uzimaju samo još 2 runde, a odlični JW donosi svojoj ekipi veliki preokret i pobedu od 16-14.

Videlo se da je propuštena šansa zabolela Mousesports, pošto se na narednoj mapi ”nisu ni pojavili”. Meč se završio sa ubedljivih 16-4, a na tabeli je ponovo najbolji bio JW sa 22 fraga i samo 5 smrti. Golden je zabeležio isti broj kilova, ali je imao 5 smrti više. Ovom pobedom Fnatic je ostao u igri, dok je Mouz zvanično završio svoje učešće na velikom turniru.