Johan ”n0tail” Sundstain, kapiten dvostrukog TI šampiona OG-ja, se ovih dana često može naći na streamu poznatog švedskog streamer-a, Janea ”Gorgc” Stefanovskog. Gorgc je od januara 2020. godine postao član OG tima i počeo da promoviše njihov brend na svom već uveliko popularnom stream-u. Zbog ovoga je n0tail postao novi dodatak njegovom kanalu, koji je tada već u proseku imao preko 15,000 pregleda.

N0tail je uvek bio poznat kao veoma zabavan i šaljiv igrač na Dota 2 sceni. Od svoje karijere u Fnatic-u pa do danas je uvek uspevao da nas oraspoloži i nasmeje svojim pozitivnim stavom. Danas je odlučio da uputi jedan prijateljski flame srpskom igraču Malom burgosu, koji je trenutno 177. rank u celoj Evropi.

notail2 N0tail psovkama demonstrira svoje znanje srpskog jezika

N0tail i Gorgc su kroz diskusiju posle jedne pobeđene partije primetili da je u njihovom timu bio igrač koji se zove Mali burgos razbijač. N0tail je verovatno zbog svog boravka u Srbiji sa Fnatic-om naučio koju reč, koja je naravno morala biti psovka. ”Moram da ga isflejmujem na srpskom”, rekao je n0tail. ”J***m ti mater.”, dodao je. Ton cele prozivke nije bio ozbiljan, i n0tail je verovatno samo hteo da opsuje iz šale.

Twitch klip možete pogledati ovde.