Kompanija koja stoji iza popularnog šutera, Riot Games, je pokazala da ne želi da čuva tajne od svojih igrača, te da će redovnim izjavama nagoveštavati kakvi su im planovi za budućnost. Samim tim, danas je na sajtu video igre izašla nova objava u kojoj nam se obraća jedan od glavnih dizajnera, Džon Gosicki, koji nam objasnio kakvi su im naredni planovi za Valorant agente.

Džon je izjavio da su vrlo zadovoljni promenama koje su napravili za Omena i Brimstone-a i da smatraju da su oba heroja na mestu, ali Viper i dalje nije dovoljno jaka, zbog čega ne mogu kompletno biti zadovoljni sa Controllerima. Iako planiraju da naprave nekoliko izmena na njoj, napisali su da to ne očekujemo u narednim pečevima, pošto će im trebati nešto više vremena pre nego što budu sigurni da je agent onakav kakav treba da bude.

Još jedan veoma problematičan heroj je Yoru. Iako je tek stigao, jasno je da je veoma slab i da će Riot morati dobro da se pozabavi njime ako žele da bude validan. Ipak, za njega su potvrdili da možemo da očekujemo neka poboljšanja već u narednim nedeljama.

Za kraj su ostavili ono što nas sve najviše zanima, a to su informacije o narednom agentu. Naveli su da će on biti Controller, ali da će i takođe biti nešto potpuno novo, jer će njegov stil kompletno promeniti način na koji igramo igru. Dodali su da je ovo savršen heroj za one igrači koji vole da proučavaju sve što se dešava na mapi!

Zvuči zanimljivo! Kakva su vaša očekivanja od novog agenta?