Po mnogima najbolji CS:GO igrač na svetu, Aleksandar ”S1mple” Kostiljev, pored uspešne igračke karijere ima i veoma uspešnu karijeru kao Twtich streamer, a sinoć je ponovo oborio lični rekord, pošto ga je u jednom trenutku gledalo skoro 60,000 ljudi.

Možda nije uspeo da osvoji nagradu za igrača godine, ali je samo par dana kasnije uspeo da osvoji mnogo veću nagradu, a to je trofej Blast Premier turnira, kao i MVP nagradu za najboljeg pojedinca na turniru. Zbog pomenutog turnira se nije pojavljivao na Twitchu od 16. januara, zbog čega su fanovi željno iščekivali da se vrati njihov favorit.

Iako je trebao da bude samo običan stream, S1mple je uspeo da obori svoj lični rekord, pošto je u jednom trenutku bilo 59,697 ljudi, što je za tačno 10 hiljada više nego u decembru kada je postavio svoj prethodni rekord.

Ukrajinac je jedan od retkih igrača koji uspeva da privuče ovako veliki broj ljudi, a da pritom nije redovan na platformi. To samo dokazuje koliko je kvalitetan igrač, pošto su njegovi neverovatni potezi ono što je uvek privlačilo ljude da svrate na stream.

 S1mple a gledalo skoro 60,000 ljudi na Twitchu

Ukoliko ikada odluči da završi svoju profesionalnu karijeru, što se nadamo da neće biti skoro, S1mple nema čega da se brine, jer će uvek moći da se okrene Twitchu, gde nema sumnje da će još dugo biti uspešan.