Nekadašnje zvezde CS:GO profesionalne scene, Vilijam ”Draken” Sundin i Kristijan ”Lowel” Garsija Antoranj su se našli bez ekipe, zbog čega su se obojica poslednjih par meseci posvetili Valorantu.

Draken je već nekoliko meseci bez postave, zbog čega je imao dosta vremena da se posveti najnovijem šuteru. Tokom karijere nastupao je za velike organizacije kao što su Ninjas in Pyjamas i Fnatc, pa je svoje znanje primenio i u Valorantu, zbog čega je bez previše problema dostigao sam vrh evropske scene.

Do sada nije imao sreće da pronađe ekipu, zbog čega želi da započne svoj projekat. Za razliku od njega Lowel je tek skoro završio saradnju sa ekipom Movistar Riders, što je dalo do znanja Šveđaninu da bi bi sada bilo savršeno vreme da pozove Lowela u svoju ekipu. Španac je već iskazao želju da isproba na novoj sceni, pa će tako najverovatnije ispratiti korake najpoznatijeg španskog CS:GO igrača, Mixwella, koji već neko vreme uspešno predvodi Valorant tim G2-a.

Njima trojici će se pridružiti manje poznata lice CS:GO scene, ali momci koji su se odlično snašli u novoj igri: Džozef ”Luzuh” Lus, Danil ”Pipson” Meščerjakov i Dastin ”nieSoW” Durnas. Nova ekipa će se zvati Inferno i uskoro bi trebala da bude ozvaničena, kako navodi pouzdani sajt 1pv.fr.