Prošle nedelje smo saznali da Isa ”ISSAA” Murad više neće biti deo OG, a sada se Jordanac i obratio svojim fanovima i u jednoj kratkoj poruci je podelio svoje planove za budućnost.

Issa se zahvalio organizaciji, kao i svim ljudima sa kojima je sarađivao u prethodnih godinu i po dana, a dodao je da priznaje da je ovo najbolja odluka za obe strane. ”Što se mene tiče, osećam kao da sam mogao da igram dosta bolje, ali nisam imao prostora, ni stil igre kakav sam imao u dresu Hellraisersa iako smo dali sve od sebe pokušavajući da popravimo našu formu”, izjavio je dvadesetčetvorogodišnjak.

Dodao je da je još uvek pod ugovorom OG-a, ali da je otvoren da započne pregovore sa drugim ekipama, kao i da bi bio zainteresovan da pređe na Valorant ukoliko mu se ukaže dovoljno dobra prilika.

S obzirom kakva je situacija u CS:GO svetu, znamo da nije lako pronaći novu organizaciju. Ipak, trenutno postoji veliki broj vrhunskih igrača koji nemaju ugovor, zbog čega možda i ne bi bilo toliko teško napraviti dobar internacionalni sastav.

Da li bi više voleli da ISSAA ostane u CS:GO svetu, ili smatrate da bo Jordanac bolje prošao na Valorant sceni?

Njegovu poruku možete pročitati na sledećem linku.