Izvor: RUR Esports

Logitech G203 miš je na tržištu već neko vreme i pokazao se vrlo popularnim – zadržava oblik koji donosi G Pro model, a pri tome donosi nešto slabije karakteristike ali i dalje vrlo dobre za većinu igrača. Sada je došlo vreme da se one malo dodatno poboljšaju.

G203 u novoj izvedbi dobija senzor od 8.000 DPI (ranije je bio 6.000 maksimum) a dobio je i podršku za Logitech LightSync funkcionalnost, odnosno mogućnost da preko softvera usaglasite RGB osvetljenje na svim vašim Logitech uređajima koji podržavaju ovu opciju.

Na to treba dodati i karakteristike koje su ga ranije činile jako pirmamljivim i koje smo svojevremeno pohvalili u našem opisu: simetričan oblik, malu težinu, 6 programabilnih tastera, simpatičan točkić i PTFE klizače koji su se pokazali iznenađujuće izdržljivim na ovom modelu. Naravno glavni argument za ovaj miš jeste cena od 30ak evra, čak i kod nas, što ga svrstava u red idealnih za ulaznicu u svet gejminga gde dobijate značajno više nego sa nekim čudnim i nepoznatim kineskim brendovima.

Interesantno je primetiti i da je ovo sada jedini model u Logitech G gami miševa koji nema Hero senzor osetljivosti 16.000 DPI, ali je svakako i on napredovao, uz adekvatnu cenu će sigurno ponovo biti best buy opcija za većinu ne preterano zahtevnih korisnika.