Dve nedelje su prošle od zvaničnog izlaska Closes beta verzija Valoranta, a dva heroja o kojima se najviše pričalo su definitivno Sage i Raze, koje su ipak bile malo jače od ostalih. Riot je pratio progres svoje video igre i zato je danas i stigao ovakav peč.

Iako nam je svima jasno da ultimate magije od Raze može da napravi veliku štetu, najveći problem kod nje su granate. Zato od sada više neće imate dve granate, već samo jednu. Da ni bi kompletno uništili taj efekat, igrač će sada uz dva fraga resetovati taj skill.

Zid koji Sage može da postavi je veoma jak, naročito u pištolj rundama. Kako bi smanjili taj efekat, nož će sada nanositi više štete zidu nego ranije, kao i metalnim vratima na sredini Heaven-a. Njen Slow je takođe malo izmenjen. Igrači više neće moći da ”bunny hopuju” preko njega, ali zato više hodanje neće praviti zvuk, što u nekim situacijama može biti veoma važno.

Neki najproblematičniji bagovi su ispravljeni, kao što je npr. kamera, koja je mogla da pokupi pištolj i puca. Sve ostale promene možete pronaći – OVDE!