Ako volite Riot-ovu MOBU i podržavate SteelSeries, ovo je vaš srećan dan. SteelSeries GameSense tastature, koje ne samo da imaju vrhunske performance, već od sada i reaguju na sva moguća dešavanja u vašim League of Legends parijama.

Šta je GameSense?

Najjednostavnije rečeno, GameSense vašoj tastaturi i drugim periferijama omogućava da na najrazličitije načine reaguju na događaje u igrama, ali i van je. Od vaše tastature i drugih SteelSeries proizvoda možete očekivati promenu osvetljenja, boja, pa čak i vibracije. Sve dodatne informacije o GameSense seriji možete pronaći na ovom linku.

League of Legends RGB notifikacije

SteelSeries je najavio novu RGB GameSense implementaciju u Riot-ovu MOBU. Ovo znači da od vaše tastature možete da očekujete veoma kompleksne i dinamične reakcije, koje zavise od raznih dešavanja u igri, kao što su početak partije, Baron i Dragon tajmeri, promena vašeg health-a i mane, vaš KDA score, i još mnogo toga.

Ovako izgleda softver pomoću koga možete da podešavate vašu tastaturu:

steelseries tastatura1 1129x694 VESTI SteelSeries tastature od sada podržavaju League of Legends RGB sinhronizaciju

Tastere možete modifikovati tako da reaguju na vaš trenutni procenat health-a. U sledećem klipu možete videti ovaj sistem u akciji. Koje boje ćete koristiti je u potpunosti na vama.

Kod modela Apex 3 možete da modifikujete 10 definisanih zona na vašoj tastaturi, dok Apex 5Apex 7 i Apex Pro tastature podržavaju podešavanje pojedinačnih tastera. SteelSeries RGB slušalice, RGB miševi i RGB podloge takođe funkcionišu na sličan način.

GameSense prikazuje i in-game informacije pomoću OLED Display sistema, koji takođe možete prilagoditi vašim preferencama. Sledeći proizvodi podržavaju OLED Display:

GameSense nam je takođe obezbedio taktilne notifikacije, što znači da će vaš miš zavibrirati pri početku partije i Dragon spawn-u. Dostupni modeli sa taktilnim notifikacijama su:

Kako podešavati League of Legends sinhronizaciju?

Sve GameSense aplikacije možete uključiti, isključiti i podešavati u SteelSeries Engine-u pod ”Apps” kategorijom. Ne zaboravite da se ažurirate na 3.18, ili bilo koju noviju verziju.

steelseries engine1 1170x694 VESTI SteelSeries tastature od sada podržavaju League of Legends RGB sinhronizaciju

Koliki uticaj će ova GameSense RGB podrška zapravo imati na vaše League of Legends mečeve?